Bostadsväljaren

Hela området blev klart sommaren 2019!
I bostadsväljaren kan du titta närmare på våra lägenheter. Här kan du se vilka lägenheter som är lediga, vilket våningsplan och var i huset lägenheten ligger och vilken hyra den har. När du klickar på en lägenhet får du upp en översiktsbild och planritning. På den gröna knappen längst ned till höger klickar du för att göra din intresseanmälan.

Mitt i stan. Nära till allt.

I Kvarnbacken har du nära till allt. Förutom kultur, nöjen, sport och shopping har du även vårdcentral, tandläkare, buss och spårvagn på gångavstånd. Till Resecentrum tar det inte mer än cirka 15 minuter att gå. Men vill du ändå ha bil, ställer du den smidigt i garaget under huset där du kan hyra plats.

Se större karta över området

Välkommen på visning

 

Intresseanmälan

Här gör du enkelt din intresseanmälan. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, kontaktuppgifter till våra uthyrare Maria och Kristina hittar du nedan. 

Kontakt

Maria Sundell
Maria Sundell

Uthyrare 

Telefon: 011-21 65 00
E-post: maria-(d_)-_sundell-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se

 

Kristina Liljeblad
Kristina Liljeblad

Uthyrare

Telefon: 011 - 21 66 05
E-post: kristina-(d_)-_liljeblad-(_sm3Remove)-_-(_a)-_lundbergs-(d_)-_se

 

Elva hus i tre kvarter

Kvarnbacken består av tre kvarter fördelade på elva hus. Husen har mellan fem och åtta våningar med lägenheter i storlekarna 1 till 4 rum och kök, de flesta med balkong eller uteplats. Tillsammans knyter de samman området vid S:t Persgatan med Industrilandskapet till en levande stadsdel.

Här bor du hållbart.

Kvarnbacken är byggd enligt principerna för SGBC (Sweden Green Building Council) certifiering Miljöbyggnad Silver. Vi lägger särskild vikt vid att skapa miljövänliga bygg­nader och hållbara stadsmiljöer. Kvarnbacken värms med fjärrvärme och elen kommer från vindkraft och solenergi. Här har du också själv full kontroll över din el- och varmvattenförbrukning och kan på så sätt bidra till en bättre miljö. I garaget finns laddstolpar för elbilar. Vi har även sopsortering i särskilda miljörum.

Låt dig inspireras!

Samtliga lägenheter har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar stor frihet när du vill möblera efter din egen smak. Balkongerna är rymliga med plats för en skön sittgrupp och lite växter om du vill odla. Det finns antingen klädkammare eller skjutdörrsgarderober i rummen. Golven är av hög standard med parkett i samtliga rum samt klinker i hall och badrum. Badrummen har golvvärme och handdukstork samt tvättmaskin och tork­tumlare. I köket har du diskmaskin och induktionsspis med varmluftsugn.

Alla lägenheter har säkerhetsdörr. Det finns också gemensam tvättstuga samt förråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd.

Snabba fakta.

ADRESS
S:t Persgatan, Kvarngatan, Källvindsgatan.

LÄGENHETER
1-4 rum med 2,60 meter i takhöjd. Lägenhetsyta 33-112 kvadratmeter.

UTRUSTNING
Ekparkett i alla rum, säkerhetsdörr till lägenheten, skjut­dörrsgarderober/klädkammare, ljudisolerade fönster med persienn, fönsterbänkar av stenmaterial. Badrum med elektrisk golvvärme, handdukstork, klinker och kakel samt tvättmaskin och torktumlare (kombinerad maskin i de mindre lägenheterna). Välutrustat kök med bland annat induktionsspis med varmluftsugn. Diskmaskin finns i alla lägenheter.

BALKONG/UTEPLATS
Lägenheterna har balkong eller uteplats med undantag för ett fåtal 2:or och ett antal 1:or.

EL- OCH VARMVATTENFÖRBRUKNING
Individuell mätning, ingår ej i hyran.

TV/INTERNET
Anslutning för fiberbredband, TV och IP-telefon i varje rum. Abonnemang tecknas separat hos Telia. I hyran ingår TV-paket Telia Lagom. 

FÖRRÅD
Ja, i källaren. Tillgängligt via hiss.

POSTHANTERING
Morgontidningen lämnas utanför lägenhetsdörren. Övrig post hämtas i ett låst fack i entréplan.

TILLGÄNGLIGHET
Mycket god. Hiss som når alla plan. Tröskellöst golv mellan alla rum förutom till toaletten. Rullstolsförråd finns i fastigheten.

SÄKERHET
Till allmänna utrymmen (garage, tvättstuga, källarförråd och entréport) använder vi ett elektroniskt inpasseringssystem. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr. Porttelefon i entrén.

ALLMÄNNA UTRYMMEN
Tre gemensamma tvättstugor i kvarteren med elektroniska bokningstavlor. Cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd.

HUSHÅLLSSOPOR/ÅTERVINNING
Sopnedkast på innergården för hushållssopor. Miljörum för källsortering.

PARKERING
Cirka 200 garageplatser i markplan. Laddstolpar för elbilar finns.

GÅRD
Skyddad, grön innergård med markvärme på gångytor. Parksoffor, bord, lekytor, belysning vid portar och gångvägar.

@kvarteretkvarnbacken